top of page
 • Koje je vaše područje poslovanja?
  Vizualni identitet, dizajn znaka i logotipa, knjiga grafičkih standarda - DA Računalno oblikovanje vizitki, letaka, plakata, kataloga, brošura, knjiga, časopisa... DA Studijska fotografija i digitalna obrada - DA Izrada web stranica i povezivanje sa postojećim društvenim mrežama - DA Digitalni i klasični tisak na papirima i kovertama - DA Print arhitekstonskih nacrta i photo ispis na Meki, tvrdi i spiralni uvezi - DA Izrada pečata - standardni i višebojni - DA Konturno izrezivanje naljepnica i kartona, izrada prototipa ambalaže - USKORO Vanjska signalizacija - NE Tisak na tekstil - NE Car wrapping / Obljepljivanje vozila - NE
 • Koje je vaše radno vrijeme?
  Dostupni smo od ponedjeljka do petka između 08 i 16 sati. U tom vremenu možete nas dobiti na 052 741 349, 720 500. Nakon toga možete slati upite na info@arty.hr Zatvoreni smo radi kolektivnog godišnjeg odmora od 24.12. - 7.1.
 • Kad mogu preuzeti naručeni proizvod?
  Nakon podmirenja usluge ili proizvoda od ponedjeljka do petka između 8 i 16 sati. Prema dogovoru šaljemo dostavnom službom na željenu adresu.
 • Kako naplaćujete vaše proizvode/usluge?
  Usluge naplaćujemo prema satnici, dok proizvode prema kalkulaciji budući da je svaki proizvod individualan. Za konkretnu cijenu molimo pošaljite nam upit putem formulara.
 • Odobravate li kakav popust?
  Odobravamo popust na avansno plaćanje: - usluge 10% i proizvode 5%, uz uobičajeni količinski popust koji ostvarujete ovisno o količini i vrsti naručenog proizvoda.
 • Da li mogu poslati/dostaviti vlastitu gotovu grafičku pripremu?
  Možete, time dodatno štedite na konačnoj cijeni proizvoda. Pritom uzmite u obzir par važnih faktora: - priprema u jednom od slijedećih formata - cdr, ai, pdf, eps - svi tekstovi moraju biti pretvoreni u krivulje/outlines - ukoliko je priprema za tisak, mora imati napust od 3 mm sa svake strane
 • Kada šaljem tekstove i/ili slike, u kojem formatu moraju biti?"
  Tekstovi isključivo u elektronskom obliku - formati: MS Word, Open Office ili tekst unutar elektronske pošte. Fotografije bi bilo poželjno poslati u nekomprimiranom formatu, rezolucije 300 dpi. Ukoliko se šalju u jpeg formatu, poželjno je da bude što manja kompresija i zamućenost.
 • Nisam siguran/sigurna kako će to ispasti u printu/tisku. Da li je moguće napraviti probni otisak?
  Što kvalitetnija priprema i probe prije tiska, to će manja mogućnost odstupanja biti u konačnici. Ipak, odstupanja između digitalnog i offset tiska su 5-10% radi razlike u tehnologiji i vrsti pigmenta/boje. Moguće je napraviti kalibrirani profil za gotovo sve vrste papira s kojima radimo.
 • Jako nam je hitno. Kada može biti gotovo?
  Današnji način života stvorio je potrebu da proizvod ili uslugu klijent traži u iznimno kratkom roku. Izbjegavamo takvu praksu, osobito tokom turističke i novogodišnje sezone. Međutim spremni smo izaći u susret ukoliko je u datom trenutku osoba iz struke slobodna od tekućih poslova.
 • Što ne radimo?
  U nedostatku informacija i vremena, ljudi nas često kontaktiraju pitanjima radimo li neke druge proizvode i usluge izvan naše branše. Ukratko navodimo čime se ne bavimo: - slikanjem osoba ili životinja općenito - fotokopiranjem ili skeniranjem službenih dokumenata - tajničkim poslovima za fizičke osobe - obljepljivanje vozila - tisak na tekstil
bottom of page